SZC logo

Kiskunhalasi Szakképzési Centrum

OM kód: 203042/015 | 6200 Kiskőrös, Árpád utca 20. (székhely), 6200 Kiskőrös, Sárkány József utca 11. (Sárkány József utcai telephely)

Intézmény logo

Kiskunhalasi SZC Kiskőrösi Wattay Technikum

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Bemutatkozás

Kedves Látogatók!

Igazgato fotojaFranczia László igazgató 

A Kiskunhalasi SZC Kiskőrösi Wattay Technikum a térség meghatározó – nagy hagyományokkal és jelentős eredményekkel rendelkező – szakképző intézménye.

Az iskola folyamatos megújulása jól látható a külső jegyekben (épületek modernizálása) és a belső tartalomban is (oktatási eszközök, tanítás minőségének fejlesztése). Az intézmény lépést tart a kor elvárásaival: törekszik a munkaerő-piaci igények kielégítésére, és egyben megpróbálja figyelembe venni azt is, mit tanulnának szívesen a mai fiatalok. A szakgimnáziumi és szakközépiskolai képzéseink széles szakmai kínálatot biztosítanak a diákok részére. Az intézmény mindenkori vezetőjének fontos feladata a piacképes szakmák elsajátításához szükséges feltételek megteremtése. Így tudunk a képzésekhez igazodó korszerű körülményeket biztosítani a tanműhelyekben, a tanirodában, a tankonyhában, a tanétteremben, a tanboltban és a szaktantermekben, valamint az informatikai tantermekben is.

Az Év szakképző iskolája cím mellett a legnagyobb elismerés az, hogy a régi wattaysok visszajönnek hozzánk tanulni a felnőttoktatásba, és sokan gyermekeiket is ide íratják be. Az intézmény neve a térségen kívül is ismert: diákjaink előkelő helyezéseket érnek el szakmai versenyeken. Továbbá — az oktatáson kívül — fontos számunkra, hogy a gyerekek jól érezzék magukat a Wattayban: diákbarátságok és jó osztályközösségek tegyék könnyebbé a felnőtté válás útját. Rendezvényeink sokszínűsége — melyekről honlapunk is folyamatosan tájékoztat — teret ad a tehetség kibontakoztatására és egyben jó programlehetőséget, értelmes elfoglaltságot biztosít minden diák számára.

Nyitott iskola vagyunk, minden érdeklődő fontos számunkra, szeretettel várjuk a hozzánk érkezőket, jelmondatunk:

„Iuncta vis fortior”, azaz „Egységben az erő”.

BemutatkozásBemutatkozás

Partnereink

SZC logo

Kiskunhalasi Szakképzési Centrum


Kiskunhalasi SZC Kiskőrösi Wattay Technikum

6200 Kiskőrös, Árpád utca 20. (székhely), 6200 Kiskőrös, Sárkány József utca 11. (Sárkány József utcai telephely)


2024Kiskunhalasi SZC Kiskőrösi Wattay Technikum