Ezüstérem labdarúgásban a megyei diákolimpián

Amatőr kispályás labdarúgó csapatunk kevéssel maradt le az országos döntőbe jutásról.

Kiskunmajsán 4 csapat részvételével zajlott a megyei döntő. A résztvevő iskolák: Constantinum Katolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium, Kollégium Kiskunfélegyháza, Magyarországi Németek Általános Művelődési Központja Baja, a házigazda Tomori Pál Katolikus Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium Kiskunmajsa és a KSZC Kiskőrösi Wattay Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma.

Eredményeink:

  • Constantinum - Wattay 2:1 (Dulai M.)
  • Wattay – Tomori 2:1 (Dulai M. 2)
  • MNÁMK – Wattay 3:5 (Györgye A.(2), Farkas B, Vincze M., Dulai M.)

A Constantinum elleni mérkőzés döntötte el az országos döntőbe jutást. Sajnos a rosszabb helyzet kihasználásunk, és egy-két védekezési hiba az ellenfélnek kedvezett. Mivel mindkét csapat nyerte a további mérkőzéseit így az első mérkőzéssel eldőlt a továbbjutás sorsa. Dicséret a csapat tagjainak a lelkes játékért, és Németh Márk kapusnak a jó teljesítményért.

A csapat tagjai: Németh Márk, Farkas Bence, Deák Dániel, Dulai Máté, Györgye Adrián, Gyurján Dominik, Lendvai Adrián, Patai Denisz, Szeg Bence, Sztraka Mihály, Vincze Márton Milán edző: Csatai Gáborné

- Csatai Gáborné -

Tovább a galériába

Amatőr kispályás labdarúgó diákolimpia

Iskolánk labdarúgó csapata az amatőr kispályás labdarúgó diákolimpia selejtezőjén aranyérmes lett Kecskeméten, így továbbjutott a megyei döntőbe, Kiskunfélegyházára.

Az 5 csapatosra tervezett selejtezőn 3 csapat küzdött a helyezésekért, mert egy iskola előzetesen visszalépett, egy pedig nem tudott kiállni, miután az NB III-as játékosait törölték.

Az első két mérkőzésen eldőlt a megyei döntőbe jutás, hiszen csapatunk mindkét ellenfelét legyőzte.

A fekete szalagot viselő játékosaink 4:3-ra nyertek a Piarista Gimnázium ellen. Góllövők: Dulai M., Farkas B., Györgye A., és Patai D. Szép összjátéknak köszönhetően 6:3-ra vertük a Gáspár A. Szakgimnázium csapatát. Góllövőink: Deák D., Dulai M., Farkas B., Györgye A., Patai D. (2)

Az aranyéremmel, a megyei döntőbe jutással a napokban elhunyt osztály- és iskolatársuk, Niki emlékének adózott a csapat.

A csapat tagjai: Deák Dániel, Dulai Máté, Farkas Bence, Györgye Adrián, Gyurján Dominik, Lendvai Adrián, Márkó Bence, Patai Denisz, Szeg Bence, Sztraka Mihály, Vincze Márton Milán edző: Csatai Gáborné

- Csatai Gáborné, testnevelő -

Decemberi kupahétvége

December középén sűrű programjuk lett focistáinknak. Három nap alatt két nagy tornán vettek részt.

5. Dékáni Krampusz Kupa Kiskunhalas - 2018. 12. 14. (péntek)

A Dékáni Krampusz Kupán csak 2000 után született tanulók vehettek részt. 8 csapat jelent meg, akiket két négyes csoportba sorsoltak.

A mi csoportunkba került a II. Rákóczi Kiskunhalas, akiket Sztraka Misi góljával 1: 0-ra megvertünk. Kikaptunk az Eötvös Kaposvár és a Bibó Kiskunhalas együttesétől 6:2-re. Góllövőink Patai Denisz, Györgye Adrián és Szeg Bence. A körbeverés miatt, rosszabb gólkülönbséggel lettünk csoport negyedikek. A helyosztón a Vári csapatát 4:1-re legyőzve lettünk hetedikek.

A gólokat Dula Máté (2), Patai Denisz és Lengvári Dani lőtte. Az újoncokat is tartalmazó csapat játéka időnként még akadozott, de sok szép helyzetet alakítottak ki.

A csapat tagjai:

Deák Dániel, Dulai Máté, Györgye Adrián, Gyurján Dominik, Lendvai Adrián, Lengvári Dániel, Márkó Bence, Patai Denisz, Szeg Bence, Sztraka Mihály,
edző: Csatai Gáborné

XI. Patrocínium Kupa Kecskemét - 2018. 12. 16. (vasárnap)

Egy nap pihenő után vasárnap a csapat ismét futsal tornán vett részt.

Itt is 8 csapat küzdött a helyezésekért. Elsőnek a II. Rákóczi Kiskunhalassal játszottunk, akik visszavágtak a két nappal korábbi vereségükért, és 3:1-re nyertek. Gólunkat Györgye Adrián lőtte. A Piár B csapatát 2:1-re győztük le Dulai Máté 2 góljával. A továbbjutáshoz Szent Benedek Kiskunfélegyháza ellen kellett nyernünk, ami sikerült Dulai Máté 2 és Farkas Bence góljával 3:1-re. A rájátszásban a torna győztes Constantinum Kiskunfélegyházától kikaptunk 4:1-re, góllövőnk Deák Dani volt. Így a 3. helyért a Szilády Kiskunhalassal mérkőztünk. A fiúk nagyon jól felpörögtek, nem látszott rajtuk a két egymást követő torna fáradtsága, és 5:1-es eredménnyel bronzérmesek lettek.

Dulai Máté 3, Farkas Bence 2 góllal járult hozzá a szép eredményhez. Különdíjat kapott Dulai Máté, aki gólkirály lett 7 góllal.

A rendező Piarista Gimnázium mindenkinek pólóval tette emlékezetessé a tornán való megjelenést.

Dicséret a csapat tagjainak a két kupán mutatott lelkes játékért, és főleg azért, mert vasárnap is vállalták a részvételt.

A csapat tagja:

Deák Dániel, Dulai Máté, Farkas Bence, Györgye Adrián, Gyurján Dominik, Lengvári Dániel, Márkó Bence, Patai Denisz, Sztraka Mihály,
edző: Csatai Gáborné
- Csatai Gáborné, testnevelő -