Külföldi nyelvtanulási program

EGY ÉVVEL ELHALASZTJA A KORMÁNY A KÜLFÖLDI NYELVTANULÁSI PROGRAMOT


Fontos közlemény a Külföldi Nyelvtanulási Programban résztvevők számára: Minél előbb szíveskedjenek regisztrálni a nagykorú tanulók, kiskorú esetén a gondviselő.

Az esetlegesen felmerülő regisztrációs kérdésekre itt kapnak választ.


További friss információk az iskola facebook oldalán

Fontos információ a Külföldi Nyelvtanulási Programban résztvevő tanulóknak :) Kérjük, a regisztrációt MIELŐBB végezzék el!

A tanulói regisztráció és adategyeztetés folyamata:

A regisztráló személye (név, email cím) nem szabályozott, azonban kiskorú esetében a kiskorú nevében csak a szülő/gondviselő járhat el, a kiskorú adatainak felhasználásához a szülő/gondviselő hozzájárulása szükséges. Tehát alapesetben a szülő vagy (a szülő felügyeletével, engedélyével) a tanuló regisztrál, illetve a regisztrációt olyan személy végezheti, akit ezzel a szülő, gondviselő, nagykorú tanuló megbíz: van e-mail címe, rendelkezik minimális számítógépes jártassággal, lehetőleg van internet hozzáférése (valamennyi településen működik ingyenes internet hozzáférés, pl. közösségi házban, stb.).

A regisztráció és adategyeztetés egy egyszerű és rövid folyamat, azonban a rendszer több ponton is összehasonlítja a megadott adatokat a KIR tanulói nyilvántartásban / személyügyi nyilvántartó rendszerben tárolt adatokkal. Ha nincs egyezés, úgy a pályázati folyamat nem folytatható. A pályázati folyamatban a visszalépés mindig bonyolultabb, mint a személyi okmányok alapján ellenőrzött és helyes adatokat megadni.

A Külföldi Nyelvtanulási Program (KNyP) pályázati rendszere

CSOPORTOS NYELVISKOLAI PÁLYÁZAT LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE